پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

برنده مناظره نهایی بایدن و ترامپ به گزارش سی‌ان‌ان

برنده مناظره نهایی بایدن و ترامپ به گزارش سی‌ان‌ان بیش از 52 درصد رای‌دهندگان شرکت‌کننده در نظرسنجی‌ سی‌ان‌ان که فوراً بعد از مناظره نهایی دو نامزد انتخابات آمریکا برگزار شد، معتقدند بایدن پیروز این مناظره بوده و در مقابل 39 درصد چنین نظری را درباره ترامپ داشتند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۰۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 23
کد خبر: ۶۴۰۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس نتایج نظرسنجی فوری شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» از بینندگان مناظره نهایی میان دو نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو در آمریکا، «جو بایدن» در مقابل «دونالد ترامپ» عملکرد بهتری در این مناظره داشت.

 

بیش از ۵۲ درصد رای‌دهندگان در نظرسنجی که این مناظره را تماشا کردند معتقدند نامزد حزب دموکرات پیروز این مناظره بوده و در مقابل ۳۹ درصد چنین نظری را درباره رئیس‌جمهور آمریکا داشتند.

 

اغلب بینندگان مناظره یک بار دیگر گفتند که انتقادات بایدن از ترامپ عمدتاً منصفانه بوده است (۷۳ درصد گفتند منصفانه بوده و ۲۶ درصد گفتند غیرمنصفانه). در مقابل در ارتباط با منصفانه بودن انتقادات ترامپ از بایدن تقریباً بینندگان به دو دسته مساوی تقسیم شده بودند (۵۰ درصد انتقادات را منصفانه توصیف کردند و ۴۹ درصد نظر عکس داشتند).

 

این نتایج برای رئیس‌جمهور آمریکا در مقایسه با مناظره اول مثبت‌تر است. در نظرسنجی فوری سی‌ان‌ان بعد از مناظره اول تنها ۲۸ درصد گفته بودند که معتقدند ترامپ مناظره را برده و ۶۷ درصد انتقادات ترامپ از بایدن را غیرمنصفانه توصیف کرده بودند.

 

با این حال، مشخص شده مناظره جدید چندان تاثیری در تغییر نظر رای‌دهندگان آمریکایی نداشته است. قبل از مناظره نظرات مثبت نسبت به بایدن ۵۵ درصد بود که بعد از مناظره به عدد ۵۶ درصد رسید. در طرف دیگر در ارتباط با ترامپ هم تقریباً نظرات قبل و بعد مناظره یکسان بود (۴۲ درصد نظر موافق نسبت به رئیس‌جمهور آمریکا قبل از مناظره و ۴۱ درصد بعد از آن).

 

نظرسنجی سی‌ان‌ان را «اس‌اس‌آراس» بعد از مناظره نهایی در تماس تلفنی با ۵۸۵ رای‌دهنده ثبت‌نامی انجام داد. حاشیه خطای این نظرسنجی مثبت و منفی ۵.۷ درصد بود. شرکت‌کنندگان در آن، پیشتر اوایل اکتبر مورد نظرسنجی قرار گرفته و گفته بودند مناظره نهایی را تماشا خواهند کرد و مایلند بعد از پایان آن نظرسنجی شوند.

 

دومین مناظره میان نامزدهای دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه بامداد جمعه به وقت تهران برگزار شد. دانشگاه «بلمونت»، واقع در شهر «نشویل» ایالت «تنسی» میزبان این مناظره بود که آخرین رویارویی دو نامزد قبل از برگزاری انتخابات در روز سوم نوامبر (۱۳ آبان‌ماه) به شمار می‌رفت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار